Drašković u Nevesinju: Narod koji glasa za kriminalizovanu vlast nije žrtva, nego saučesnik

Drašković u Nevesinju: Narod koji glasa za kriminalizovanu vlast nije žrtva, nego saučesnik

Rodoljub Drašković je danas u obilasku hercegovačkih opština. Na skupu sa opozicijom u Nevesinju je rekao da se “svi se moramo ujediniti da bi ostvarili svoj cilj. Nakon izbora ćemo integrisati sve demokratske snage, pamet i sposobnost da pokrenemo razvoj cijele Hercegovine.”

“Narod koji glasa za kriminalizovanu vlast nije žrtva nego saučesnik sa kriminalnim režimom u Republici Srpskoj”, poručio je Drašković i pozvao da ne dozvolimo sebi da se “stidimo nakon 15. novembra pred svojim sunarodnicima u Crnoj Gori, koji su svoju slobodu izvojevali”.

Drašković je najavio da će nakon izbora pokrenuti ponovo proizvodnju u Nevesinju i obećao novo okupljanje nakon 15. novembra.

“Nevesinje ima sve potencijale za proizvodnju hrane, prije svega organske proizvodnje. Ali da bi pokrenuli konsolidaciju privrede, potreban je društveni ambijant. Treba nam civilizovana i odgovorna demokratija. Nadam se da ovaj narod ima snage za to. Meni trebaju sagovornici u opštini koji to razumiju”, rekao je Drašković.

Na skupu u Nevesinju govorili su još Vukota Govedarica, Nebojša Vukanović, Jovan Vasiljević i kandidat za načelnika iz SDS Milovan Cvijetić.

ISTOK

 

CATEGORIES
Share This

COMMENTS