Dragojević Stojić: Blamiranje SNSD-a u Prijedoru postaje neprijatno

Dragojević Stojić: Blamiranje SNSD-a u Prijedoru postaje neprijatno

Nakon priče o vračarama i višim silama, zavjerama protiv Pavlovića iz kafića na ćošku, dizanju iz pepela posrnulog gradonačelnika u maniru ptice feniks, došle su na red i fikcije da je SDS u Prijedoru odgovoran za moralni sunovrat koji sebi ovih dana dozvoljavaju prvaci prijedorskog SNSD-a – istakla je dr Maja Dragojević Stojić, članica Predsjedništva SDS reagujući na pres konferenciju Saše Bursaća, predsjednika GO SNSD Prijedor.

Članica Predsjedništva SDS kaže da se nastavlja blamiranje pojedinaca iz prijedorskog SNSD kome se očigledno ne nazire kraj i koje već sada postaje neprijatno.

„Umjesto da pogledaju sebe u ogledalo i uvide svoje mane, Saša Bursać u istom maniru Dalibora Pavlovića nastavlja da opravdanja za svoja moralna ali i politička posrnuća traži u SDS-u. Samo je jedna istina: SDS će vas poraziti, i vašeg budućeg kandidata i vašu izopačenu politiku. A Saši Bursaću takođe poručujem da ne bi bilo loše da i on uzme mjesec dana odmora jer su psihoze i optuživanja drugih za svoje greške sa Dalibora Pavlovića očigledno prešle i na njega“ – zaključila je Maja Dragojević Stojić.

SDSRS

CATEGORIES
Share This