Đokić: Sigurnost ekonomskog rasta Srpske u novim investicijama

Đokić: Sigurnost ekonomskog rasta Srpske u novim investicijama

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je da ova stranka, zajedno sa koalicionim partnerima NDP-om i SNP-om, želi da pomogne da se Republika Srpska razvija i napreduje jer smatraju da je sigurnost ekonomskog rasta u novim investicijama.

Đokić, koji je i kandidat ove koalicije za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest, rekao je da je SP u Doboju prepoznatljiva politička snaga i da u ovoj lokalnoj zajednici treba pojačati aktivnosti na industrijskom razvoju, odnosno otvaranje novih fabrika i radnih mjesta.

Kandidat na Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice pet Srđan Todorović očekuje odličan izborni rezultat u Doboju sa najmanje jednim poslanikom, kao i dobre rezultate za Parlamentarnu skupštinu BiH.

On je rekao da su građanima Doboja ponudili provjerene ljude koji su već mnogo za razvoj Doboja, navodeći podatak da je u prethodnom mandatu investirano više od 5.000.000 KM u razne projekte obnove.

Todorović je naveo da Doboj zahvaljujući investicijama ima ozbiljnu šansu da se vrati u poziciju značajnog privrednog i ekonomskog središta regije.

Kandidat za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice dva Vjekoslav Petričević ukazao je na pozitivnu energiju koalicionih partnera koji će ostviriti dobar rezultat zahvaljujući kvalitetnim kandidatimma i projektima koji su realizovani na području Doboja.

On je dodao da su ti projekti realizovani posredstvom Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske i Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost.

CATEGORIES
Share This