Đokić: Sačuvati stabilnost Srpske, otkloniti sukobe

Đokić: Sačuvati stabilnost Srpske, otkloniti sukobe

Đokić je rekao novinarima u Doboju na proslavi 29 godina postojanja SP da je cilj ove partije da građani budu što zadovoljniji.

On je naveo da je ova partija posvećena ubrzanom ekonomskom rastu i razvoju Republike Srpske, a to će i predočiti u svom izbornom programu.

Đokić je uvjeren da se za Republiku Srpsku koja, kako kaže, trenutno ima oko 900.000 stanovnika, može kreirati politika ekonomskog razvoja koja može da za nekoliko narednih godina osigura nove visoke stope rasta i poboljšanje kvaliteta života građana.

– Mi smo kao socijalisti radeći vrlo odgovorne poslove u Vladi Republike Srpske i u drugim institucijama Srpske pokazali našu opredijeljenost za te ciljeve i praktično da stvaramo rezultate – izjavio je Đokić.

Đokić je rekao da je zadovoljan radom i rezultatima dobojske organizacije SP-a, za koju kaže da je stabilna i vrlo dobro organizovana sa izuzetno kvalitetnim i mladim ljudima koji su svoju energiju usmjerili za razvoj Doboja.

Predsjednik Gradskog odbora dobojskog SP-a Srđan Todorović rekao je da se današnjom proslavom 29 godina postojanja ove stranke simbolično označava i početak kampanje za opšte izbore u oktobru, kao i značaj i snagu SP-a u Doboju.

Srna

CATEGORIES
Share This