Darko Banjac glas plaća 300 KM, kandidatima isplaćuje novac preko honorarnih ugovora!

Darko Banjac glas plaća 300 KM, kandidatima isplaćuje novac preko honorarnih ugovora!

Da je politička scena odavno sve sem fer i korektna dokazuju i najnoviji potezi Darka Banjca predsjednika partije NPS i direktora banje “Mlječanica”. Banjac o kojem mediji odavno nemaju da napišu ništa pohvalno našao se u problemu oko sklapanja izborne liste, što je uveliko bilo poznato njegovim stranačkim rivalima.

Tako je u Izbornoj jedinici jedan kadnidatima, samo da bi se našli na listi NPS-a uplaćivao novac na račune u bankama. Da stvar bude gora sva sredstva nisu čak ni njegova nego je novac vlasništvo banje Mlječanica. Uplate su pravdane na način da su kandidati potpisivali ugovore o djelu sa Mlječanicom.

Osim što troši budžetska sredstva zarad ličnih interesa nezvanično saznajemo da je Darko Banjac građanima obećavao po 300 maraka za svaki glas, pretpostavljamo da ni u ovom slučaju nije riječ o parama iz njegovog novčanika.

Zbog čega se bivši član DNS toliko grčevito bori da ostane na političkoj sceni ostaje da vidimo, ali teško da će mu iko povjerovati da nije riječ o ličnom interesu iako od ovog termina bježi kao đavo od krsta.

Lajna.info

CATEGORIES
Share This