Čestitke Petroviću stigle i iz kabineta predsjednika Srbije

Čestitke Petroviću stigle i iz kabineta predsjednika Srbije

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović kaže da posebnu draž u jučerašnjoj pobjedi na referendumu daje podatak da su se građani Bijeljine na svakom biračkom mjestu ubjedljivo izjasnili da su protiv njegovog opoziva, koji je pokrenuo SNSD zajedno sa još 15 političkih stranaka.

„Posebna dimenzija ove velike narodne pobjede jeste što su na svim biračkim mjestima, a ima ih 183 u Bijeljini, građani rekli da su protiv opoziva. To je jedinstven slučaj ne samo u Bijeljini i Republici Srpskoj, nego i šire“, kazao je Petrović.

On je rekao da sa ovom velikom narodnom pobjedom, ide i velika odgovornost i dužnost da se u svakoj mjesnoj zajednici unaprijedi infrastruktura i uslovi života.

„U našem fokusu i dalje ostaje čovjek i borba protiv kriminala i korupcije“, kazao je Petrović.

On je rekao da mu je stigao veliki broj čestitki i da ga sve to obavezuje da mora da nastavi još bolje i snažnije da radi.

Među čestitkama koje su mu stigle, Petrović je istakao poziv koji je dobio iz Kabineta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Hvala svima koji su mi ukazali povjerenje, svima koji su mi čestitali i u ime građana naše Bijeljine bez kojih ove pobjede ne bi bilo. Zato ćemo u narednom periodu nastojati da vas ne razočaramo nego ćemo još marljivije i bolje da radimo na svim zacrtanim planovima“, kazao je Petrović.

(BN)

CATEGORIES
Share This