Čast je biti kandidat ujedinjene opozicije protiv režima SNSD

Čast je biti kandidat ujedinjene opozicije protiv režima SNSD

“U ove izbore ušao sam samo s jednim ciljem – da vratimo Prijedor narodu i napravimo ga boljim mjestom za život naših građana.” – rekao je Goran Predojević.

On je još jednom pozvao građane da izađu i ostvare svoje demokratsko pravo i poručio da je čast biti kandidat naroda i ujedinjene narodne opozicije protiv nenarodnog i odnarođenog režima SNSD-a.

“Prije godinu dana pobjedili smo Dodika u Bijeljini i u Banja Luci. Juče smo ga pobjedili drugi put. Život je pobjedio partijsku državu. U nedelju ćemo ga pobjediti i u Prijedoru”- rekao je Nenad Nešić, predsjednik DNS, napominjući da su to tri najveća grada u Srpskoj.

Nešić je rekao da će Goranova pobjeda biti poraz piolitike podjela, svađa, propadanja, negativne selekcije i odlaska ljudi a pobjeda sloge i pristojnosti.

Mirko Šarović, predsjedik SDS zahvalio se Predojeviću jer je uspio da okupi sve opozicione stranke i sve ljude.

“Mislim da će se to Goranu vratiti u nedelju. Svaki SDS-ovac u Prijedoru glasaće za Gorana. Nema niko dilemu kada je on u pitanju. Goran je najbolje što se može desiti Prijedoru u nedelju. On je budućnost ovog grada.”- rekao je Šarović i istakao da svi zajedno imaju jedan cilj a to je “pobjeda za naš Prijedor”

Predsjednik PDP, Branislav Borenović, rekao je da je uvjeren da će Goran Predojević biti pravi narodni gradonačelnik, koji će raditi u interesu svih Prijedorčana.

“On neće biti gradonačelnik na povocu, koji će ići po mišljenje negdje drugo, nego će raditi za svoj narod, za svoje Prijedorčane, koji će ga, ne sumnjam, u nedelju podržati u ogromnom broju. Vrlo je važno da što veći broj građana izađe na izbore, da iskoristi priliku i da glas svom budućem gradonačelniku, dr Predojeviću. Pozivam sve simpatizere PDP-a, ali i sve građane Prijedora, da uzmu olovku u ruke, izaberu svoju budućnost, a najbolji izbor je upravo Goran Predojević”- rekao je on.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pozvao je sve Prijedorčane da izađu na izbore i podrže dr Gorana Predojevića.

“Tokom čitave kampanje pružam mu iskrenu i ljudsku podršku, sa uvjerenjem da će se promjenama pridružiti i treći najveći grad Republike Srpske, te da će ova pobjeda biti vjesnik promjena 2022. godine. Juče smo u Banjaluci preokrenuli skupštinsku većinu, koja se prepolovila kao Titanik i to je još jedan od pokazatelja da njihovi brodovi tonu, a kvalitetni političari izlaze na površinu, što dr Predojević sigurno jeste”, rekao je Stanivuković.

(BN)

CATEGORIES
Share This