Ako se SNSD našao u pojmu ‘dezerter’ to govori o njima!

Ako se SNSD našao u pojmu ‘dezerter’ to govori o njima!

Povodom zlonamjernog saopštenja OO SNSD-a Nevesinje, objavljenog na portalu Hercegovinapress, a upućenog na račun SDS-ovog kandidata za načelnika opštine Nevesinje Milovana Cvijetića, OO SDS Nevesinje je našao za shodno da ukaže na izvrtanje istine i zlouptrebu Mitrovdana i srpskog stradanja u političke svrhe od strane SNSD-a.

“Kako bi se po ko zna koji put lični politički interes beskrupuloznog nevesinjskog dezertera stavio iznad ovog svetog dana u cilju pranja njegove biografije iz perioda 1992-1995”, navodi se u saopštenju OO SDS Nevesinje.

U saopštenju se kaže da građane Nevesinja zanima ko piše ovakva saopštenja koja su na nivou, kako kažu, uličnog ogovaranja po principu rekla-kazala bez ijednog argumenta i osim što je ovo auto-gol za suprotni tabor, to očigledno predstavlja maksimum kadrovske politike koju sprovodi SNSD.

“Republika Srpska je slobodna teritorija i pravo je svakog građanina da svojim prisustvom na dostojan način učestvuje u obilježavanju svih događaja koji se odnose na prethodni odbrambeno-otadžbinski rat kao što su to danas uradili Mirko Šarović, Milovan Cvijetić i ostali građani koji vole ovu državu”, stoji u saopštenju i dodaje se:

“Ako se u pojmu „dezerter“ SNSD našao prozvanim to dovoljno govori o navedenoj stranci i njenim vrijednostima. S obzirom na politiku podjela koju sprovodi SNSD i na koju su se očigledno navikli, dezerteri i ratni profiteri sada pokušavaju da odrede po svom nahođenju mjerila čojstva, junaštva, patriotizma i svega onog čega su lišeni na ličnom planu kada su u pitanju navedene vrijednosti.”

“Sramno je ovom prilikom govoriti o tome ko je šta uradio u materijalnom pogledu, ostavimo to za drugi dan, poklonimo se sjenima stradalih za otadžbinu što je SDS uvijek i činio bez bilo kakve političke konotacije i namjere da pokupi jeftine političke poene što SNSD svakako radi”, ističu u saopštenju.

“Ruka SDS-a uvijek bila ispružena svakom Nevesinjcu u bilo koje doba dana i da se radilo i pomagalo u skladu sa mogućnostima koje su u tom momentu bile na raspolaganju. Navedenim saopštenjem SNSD je uvrijedio borce, žrtve rata, sve poštene Nevesinjce jer ni ovaj Mitrovdan nije mogao proći bez stranačke samopromocije”, ističu u OO SDS-a.

Iz SDS-a naglašavaju da će kao i do sada ostati dostojanstven i nikada neće pokušati da ubira jeftine političke poene u svoju korist na ovaj način.

“Postalo je očigledno kome je narod naklonjen a mi ćemo se potruditi da se isprave mnoge nepravde koje su ljudima trn u oku , a to se između ostalog odnosi i na prošlogodišnju povelju koja je data osobi koja je nikako ne zaslužuje. To će biti jedan od prvih koraka kojim će se krenuti u stvaranje Nevesinja po mjeri svih”, zaključuju iz OO SDS-a Nevesinje.

BN TV

CATEGORIES
Share This

COMMENTS