“Zajedno možemo sve” – poručuju načelniku ljubinski mališani”

“Zajedno možemo sve” – poručuju načelniku ljubinski mališani”

U sklopu programa obilježavanja Dječije nedjelje, koja se tradicionalno obilježava svake prve nedjelje u oktobru, načelnik opštine LJubinje Stevo Drapić priredio je prijem za naše najmlađe i najdraže sugrađane – polaznike Dječijeg vrtića iz Ljubinja.

Iako su slatkiši bili na stolu, djeca su pomno slušala načelnika koji im je objašnjavao šta znači biti načelnik i koja je njegova uloga, a nakon toga je svoju stolicu, na 5 minuta, prepustio Davidu Pešutu i izrazio uvjerenje da se upravo među njima nalazi neko ko će u budućnosti biti načelnik i ko će ovo naše lijepo Ljubinje učiniti još ljepšim i boljim.

Pored pripremljenih i odrecitovanih pjesmica, djeca zajedno sa svojim vaspitačicama, poklonili su načelniku crtež, koji su sami naslikali i koji će ubuduće krasiti kabinet načelnika, sa porukom “ZAJEDNO MOŽEMO SVE”.

Posle toga na red su došli slatkiši, a na pitanje načelnika šta im nedostaje u vrtiću najbrži odgovor je dao Marko Medan rekavši “koš za košarku”, što je načelnik obećao da će ispuniti.

Takođe, i djeca su dala obećanja da će slušati svoje vaspitačice, ispunjavati svoje obaveze i biti dobri drugari.

Opština Ljubinje

CATEGORIES
Share This