Vujović poželio dobrodošlicu Tijanu Bošković: Tijana je najbolji ambasador Bileće i na tome joj neizmjerno hvala

Vujović poželio dobrodošlicu Tijanu Bošković: Tijana je najbolji ambasador Bileće i na tome joj neizmjerno hvala

Veličanstven doček sinoć su organizovali Bilećani svojoj sugrađanki i najboljoj odbojkašici svijeta Tijani Bošković, koja je otvorila rekonstruisano igralište pored OŠ „Petar II Petrović Njegoš”.

Emotivnim govorom i sa posebnom zahvalnošću se obratila građanima Bileće, koji su je dočekali na najljepši mogući način, kao i volonterima, koji su učestvovali u rekonstrukciji igrališta.Posebno se zahvalila kompaniji Mocart, koja je u akciji „Sto terena za jednu igru” rekonstruisala ovo sportsko igralište kao i načelniku opštine Bileća, Veselinu Vujoviću i predsjedniku Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutinu Popoviću.


„Ovo je posebno veče koje piše istoriju Bileće, veče kada se dočekuje Tijana Bošković, najbolja odbojkašica svijeta i najbolji ambasador naše opštine”, izjavio je načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović.
On se zahvalio kompaniji „Mocart” i svima koji su došli da sa Bilećanima podijele ove srećne trenutke.
„Posebno hvala Tijani koja ne propušta priliku da sa ponosom kaže da je Bilećanka i što ovaj grad predstavlja u najboljem svjetlu”, dodao je Vujović.
Posjetioci su imali priliku da pogledaju revijalni meč dva odbojkaška tima, tima Dajane i Tijane Bošković, a meč je sudio njihov otac Ljupko Bošković. Prikazan je i kratak film posvećen Tijani, fotografije iz njenog djetinjstva, kao i obraćanje njenog brata Vuka i njenih drugarica.
U okviru programa organizovano je i takmičenje „Humanitarni servis”.
Najuspješniji učesnici su osvojili vrijedne nagrade, a za svaki uspješan servis, kompanija Mocart će donirati novac za liječenje Bilećana Obrada Miloševića i Alekse Buluta.


Slavlje se upotpunilo vatrometom, fotografisanjem i razgovorima sa najboljom odbojkašicom svijeta.

ISTOK

CATEGORIES
Share This