Vrijedna donacija stigla u Srednju školu u Šamcu

Vrijedna donacija stigla u Srednju školu u Šamcu

U Srednju školu“Nikola Tesla“ stigla  je donacija porodice i prijatelja Stojnić Miroslava i članova Borilačkog centra “Rental” (Rheintal) i Moto-kluba “Tof faher AU” iz Švajcarske posredstvom Zagorke Jović iz Teslića.

Zahvaljujući se za donaciju, direktor Srednje škole „Nikola Tesla“ Smilja Nišić, rekla je da su dobili donaciju u vidu školskog namještaja i laptopa koji će učenicima omogućiti bolji efikasniji rad unutar škole.

„Dobili smo 25 laptopa i oformili kabinet za ekonomiste, a stigla nam je i donacija u vidu stolova i stolica pa smo opremili osam učionica.  Radimo konstantno na poboljšanju uslova rada unutar škole. U narednom periodu biće opremljen i kabinet za fizioterapeute.  Imamo kabinet informatike, STEM kabinet i  kabinet za ekonomiste, imamo kabinet hemije, fizike ,biologije. Većim dijelom nam je škola opremljena“, kaže Nišićeva.

Načelnik Službe za društvene djelatnosti i poslove civilne zaštite Mišo Dervenić rekao je da je ovo donacija od Miroslava Stojnića, njegove porodice i njihovih prijatelja sa kojima već 29 godina zajedno rade i pomažu po cijeloj RS.

On je dodao da je posrednik i prvi korak načinila  Zagorka Jović iz Teslića koja je prijatelj sa Stojnićem.

ISTOK

 

CATEGORIES
Share This