Vlada RS zaobilazi opštine u kojima ne vlada SNSD!

Vlada RS zaobilazi opštine u kojima ne vlada SNSD!

Nije nepoznato da Vlada Republika Srpske zaobilazi opštine u kojima na vlasti nisu kadrovi SNSD-a. Vlast stalno nameće tezu kao da je nešto dala opštinama, iako je to novac svih nas. .

Naime, ovih dana je okončan postupak Javnog poziva za zapošljavanje pripravnika sa Visokom stručnom spremom.

Povodom toga na svom FB profilu oglasio se načelnik opštine Modriča, Jovica Radulović, koji je istakao da su ponovo podijeljene opštine na ove i one i, po ko zna koji put, Vlada Republike Srpske dokazuje da nema iste aršine prema svim lokalnim zajednicama.

On je dalje napisao da im je malo bilo, kada su prošle 2021. godine, kroz javni poziv za opštine, izvršili najveću moguću podjelu naroda, kažnjavajuci i diskriminišući opštine pa stranačkoj osnovi.

“Ovih dana je okončan postupak Javnog poziva za zapošljavanje pripravnika sa Visokom stručnom spremom i naravno tamo gdje ne vlada SNSD-ov načelnik ima jedan ili nijedan pripravnik. Opština Šamac nijedan pripravnik, opština Modriča nijedan pripravnik, Grad Bijeljina dva pripravnika, opština Brod dva pripravnika”- napisao je Radulović na fejsbuk stranici

On se dalje zahvalio Vladi Republike Srpske i dodao da će se snaći i bez njih, te najavio samostalni Javni poziv opštine Modriča za stručno osposobljavanje dvocifrenog broja pripravnika.

ISTOK

CATEGORIES
Share This