Razriješena direktorica Doma zdravlja Višegrad oglašava se u javnosti u ime ove ustanove!?

Razriješena direktorica Doma zdravlja Višegrad oglašava se u javnosti u ime ove ustanove!?

Na sajtu opštine Višegrad danas je objavljena vijest pod naslovom „U petak počinje vakcinacija stanovništva“u kojoj je izjavu u ime Doma zdravlja dala razriješena direktorica Snežana Đurović.

Naime, u “Službenom glasniku” opštine Višegrad broj 4, od 18. marta 2021. godine, objavljeno je Rješenje o razrješenju direktora Javne zdravstvene ustanove „Dom zdravlja Višegrad“ koje je donijela Skupština opštine Višegrad. U obrazloženju rješenja je napisano da je to učinjeno zbog nedostavljanja Izvještaja o radu Doma zdravlja za prošlu godinu opštinskom parlamentu od strane direktora.

Rješenje, piše u dokumentu o razrješenju, „stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u službenom glasniku“, kao što je i učinjeno.

Direktorici Đurović je nakon toga poslat poziv da se izvrši primopredaja između nje i novoimenovane direktorice ove zdravstvene ustanove, ali je Đurovićeva odbila da joj se dokument uruči.

Iz izvora bliskih skupštinskoj većini Višegrada saznajemo da će se za primopredaja obaviti narednih dana, a da će, ukoliko to bude neophodno, biti zatražena i asistencija policije.

ISTOK

CATEGORIES
Share This

COMMENTS