Vaskršnja čestitka načelnika Rada Savića

Vaskršnja čestitka načelnika Rada Savića

Načelnik opštine Lopare Rado Savić uputio je čestitku sveštenstvu, monaštvu, građanima u dijaspori i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti opštine Lopare.

U svojoj čestitki je poželio da predstojeći praznici ispune sa radošću svaki dom i donesu dobro zdravlje, sreću, zadovoljstvo i međusobno uvažavanje među našim narodima.

Vaskrsenje Hristovo svake godine iznova probudi ono najbolje u nama, ojača našu istrajnost, podstakne na čovekoljublje i donese blagostanje i napredak za cijelo društvo. Ono nam daje snagu da vjerujemo u pobjedu dobra nad zlom, da budemo bolji ljudi i nađemo put ka pokajanju, praštanju, ljubavi i duhovnom preobraženju.

Čineći dobro drugima, možemo očekivati i dobro za sebe. Zato se u ovim prazničnim danima posvetite svojim najmilijima, porodici, prijateljima i komšijama, gajite uzajamno poštovanje, ljubav, mir i duhovnu radost, budite solidarni prema svima onima koji se nalaze u nevolji, a naročito prema bolesnima, starima i nemoćnima.

Vođeni tolerancijom, slogom, radom i odgovornošću, i mi u lokalnoj upravi ćemo se truditi da u narednom periodu stvaramo ljepši i srećniji život za sve građane opštine Lopare.

Želimo da praznike provedete u duhovnom spokoju i blagostanju uz tradicionalni hrišćanski pozdrav „HRISTOS VASKRSE – VAISTINU VASKRSE“.

Načelnik Opštine Lopare
Rado Savić

CATEGORIES
Share This