“Uspjesi firmu krase” Ugljevički  “Kompred” proslavio krsnu slavu-Malu Gospojinu

“Uspjesi firmu krase” Ugljevički  “Kompred” proslavio krsnu slavu-Malu Gospojinu

Komunalno preduzeće „Kompred“ iz Ugljevika danas je proslavio krsnu slavu rođenje Presvete Bogorodice – Malu Gospojinu.

Ovo ugljevičko produzeće bavi se distribuiranjem pitke vode, sakupljanjem i odvozom čvrstog otpada a zapošljava 50 radnika.

Direktor Milan Lazić zahvalio je svim radnicima na predanom radu koji doprinosi pozitivnom poslovanju.

-Pratimo savremene tehnologije kako bi 4.500 domaćinstava imalo uredno vodosnabdijevanje ali I odvoz čvrstog otpada-rekao je Lazić.

On je istakao da je cijena usluge vodosnabdijevanja za domaćinstva jedna od najjeftinijih u Srpskoj a iznosi 1 KM za 1.000 litara.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestitao je slavu i zahvalio svim radnicima „Kompreda“ na svemu što čine za građane ove podmajevičke opštine.

Perić je izrazio zadovoljstvo radom ovog preduzeća, a posebno jer se cijana usluga nije mijenjala u ondosu na prethodni period,  obzirom da je došlo do povećanja cijena i troškova rada.

-“Kompred” pruža izuzetno kvalitetne usluge našim stanovnicima, i u periodu velikih suša uredno je vodosnabdijevanje. Naša opština je mnogo čistija u odnosu na prethodni period, zahvaljujući ovom preduzeću koja ja kvalitetan način prikuplja i deponuje čvrsti otpad-rekao je Perić.

On je podsjetio da opština Ugljevik ima zajedničke projekte sa “Kompredom”.

-Ovih dana završili smo projekat poboljšanja vodosnabdijevanja u mjesnoj zajednici Tutnjevac, a nastavićemo i u narednom vremenskom periodu sa ovakvim projektima uz učešće opštine Ugljevik-najavio je Perić.

Slava je proslavljena u prisustvu radnika i zvaničnika u hotelu “Atlas” a slavi je kumovalo preduzeće Rudnik i termoelektrana “Ugljevik”.

ISTOK

CATEGORIES
Share This