„Uspjeh Dom zdravlja krasi“ Loparski medicinari obilježili uspješnu godinu

„Uspjeh Dom zdravlja krasi“ Loparski medicinari obilježili uspješnu godinu

Odgovornim, savjesnim, poštenim radom i maksimalnim angažovanjem svih zaposlenih u Domu zdravlja Lopare postignuti su pozitivni rezultati koji su prisutni više od decenije, poručio je menadžer za zdravstvena pitanja ove zdravstvene ustanove dr Želimir Nešković.

U prostorijama Doma zdravlje Lopare danas je upriličen prijem za zaposlene i njihovu djecu, njih 25, kojima su uz prigodan program dodijeljeni novogodišnji paketići.

-Tu smo zbog pacijenata, brinemo o  zdravlju svakog našeg čovjeka, porodica, podjednako u Loparama, i u najudaljenijim selima, sokacima i zaseocima-naglasio je Nešković.

 Godinu koja je na izmaku, Nešković je ocijenio uspješnom, kada je riječ ne samo o radu ove ustanove sa pacijentima nego i samog poslovanja  koje je dobilo pozitivan revizorski izvješaj od Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske.

Nešković je naveo samo neke od projekata koji su obilježili ovu uspješnu godinu i najavio nabavku digitalnog rentgenskog aparata naredne godine.

-Godina je bila u znaku značajnih građevinskih radova. Izgrađen je objekat u kojem će biti smještena pedijatrijska ambulanta, služba za radiološku dijagnostiku, apoteka i prostor gdje će biti smještena služba hitne pomoći-podsjetio je Nešković.

On je zahvalio opštini Lopare i majevičkoj dijaspori na podršci tokom svih proteklih godina i poželio Majevičanima dobro zdravlje i sreću, kao i porodičnu radost u novoj 2023. godini.

Direktor ove zdravstvene ustanove Dušan Šakotić izrazio je zadovoljstvo radom svih zaposlenih koji su predanim radom dali doprinos kada je u pitanju zdravlje građana majevičkog kraja.

-Nastavljamo sa svim započetim projektima kako bi naši korisnici imali što bolju zdravstvenu zaštitu-rekao je Šakotić.

(ISTOK)

CATEGORIES
Share This