U subotu humanitarni koncert u Šamcu

U subotu humanitarni koncert u Šamcu

 U Šamcu će u subotu, 14. maja, biti održan humanitarni koncert pod nazivom “Zajedno” za Udruženje građana za pomoć licima za posebnim potrebama  iz ove opštine, rekla je predsjednik Udruženja Tanja Ninković.

Organizatori koncerta su solista i profesionalni igrač Ansambla “Kolo” iz Beograda Aleksandar Jovanović, opština Šamac i ovo šamačko udruženje.

Na koncertu će učestovati tri kulturno-umjetnička društva iz Beograda “Dukat”, “Gradimir” i “Dren”, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo “Prosvjeta” iz Obudovca i kulturno-umjetničko društvo “Šamac” iz Šamca.

“Novac prikupljen na koncertu biće iskorišten za kupovinu uređaja i materijala za rad stručnih lica logopeda i rehabilitatora sa djecom sa posebnim potrebama”, rekla je Ninkovićeva.

Ona je dodala da je Jovanović inicijator i pokretač koncerta, a cilj je da on bude tradicionalan i da se održava svake godine.

Prema njenim riječima, sve troškove oko kulturno-umjetničkih društava koja će učestovati na koncertu finansira opština Šamac, a cijena ulaznice za koncert iznosi tri KM

 

ISTOK

CATEGORIES
Share This