U Modriči održana promocija ostvarenih rezultata OK “Modriča-Novoprom”

U Modriči održana promocija ostvarenih rezultata OK “Modriča-Novoprom”

U dvorani Kulturno sportskog centra u Modriči sinoć je održana promocija ostvarenih rezultata Kluba u 2021. godini i nove opreme, koja je nabavljena uz podršku sponzora. Predsjednik kluba Novak Ilić ovom prilikom je istakao da klub trenutno okuplja 180 članova različitog uzrasta u muškoj i ženskoj konkurenciji, od kojih je 30 članova sekcije u opštini Vukosavlje.

On je takođe dodao da je cilj kluba ulazak muške seniorske ekipe u Premijel ligu, gdje i pripadaju.
Prvi trener kluba Lazo Cvijić i kapiten seniorske ekipe Branko Brestovac dijele mišljenje predsjednika Kluba i ponosni su na ostvareni rezultat u prvom dijelu sezone muške ekipe, koja je takmičeći se u Prvoj ligi Republike Srpske vezala 11 uzastopnih pobjeda sa svega jednim izgubljenim setom, čime su osvojili maksimalna 33 boda.
Ženska ekipa na kraju prvog dijela sezone nalazi se na drugoj poziciji u Drugoj ligi Republike Srpske sa šansom da se vrati u društvo prvoligaša Srpske.
Podrška klubu „Modriča Novoprom“ dolazi iz beogradskog OK „Partitzan“. Predsjednik Kluba Željko Tanacković je podsjetio da je Modriča već decenijama prepoznatljiva kao grad odbojke, zbog čega su ova dva kluba još ranije potpisali Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, u prvom redu radi razumjene iskustava i podrške talentovanim igračima.
Načelnici opština Modriča i Vukosavlje Jovica Radulović i Borislav Rakić zahvalni su upravi kluba i igračima na ostvarenim rezultatima, ali i sponzorima, koji su podržali njegov uspjeh u ovoj godini. Takođe, izrazili su zahvalnost na animiranju mladih da se u što većem broju aktivno uključe u sport.
Radio Modriča
CATEGORIES
Share This