U Trebinju do sada najveći moto skup

U Trebinju do sada najveći moto skup

Defileom ulicama Trebinja danas je nastavljen 22. Međunarodni moto skup “Trebinje 2022”, a na zadovoljstvo organizatora došlo je preko 2 hiljade učesnika.

Kilometarska, do sada najduža kolona motociklista krenula je iz bivše kasarne „Luka Vukalović“, glavnom ulicom, preko Kamenog mosta, zaobilaznicom i defile završili ponovo u bivšoj kasarni.

Bajkeri su u Trebinje stigli iz cijelog regiona i brojnih evropskih zemalja, čime je trebinjski moto-skup još jednom potvrdio svoj visok rejting među bajkerskim manifestacijama.

Veliki broj Trebinjaca izašao je da vidi već tradicionalni defile bajkera, a nakon defilea u kampu motorijade priređene su tradicionalne moto-igre.

Za dobro raspoloženje u noćnim satima u moto kampu u krugu bivše kasarne večeras pobrinuli su se bendovi „Krugovi u žitu“ i banjalučki bend „Balkan ekspres“.

Na 22. Moto vikendu koncert je imala grupa “Hladno pivo”. Ova grupa nakon šest godina ponovo je u Trebinju na oduševljenje velikog broja bajkera i gostiju.

Njihove pjesme “Vjeruj u mene”, “Štetočine”, “Na ovim prostorima”, “Kišna nedjelja”, “Pitala si me”, “Nije sve tako sivo”, “Samo za taj osjećaj”… ređale su se jedna za drugom.

Do usijanja su doveli sve prisutne.

ISTOK

CATEGORIES
Share This