Lice lišeno slobode zbog pisanja grafita po vjerskom objektu

Lice lišeno slobode zbog pisanja grafita po vjerskom objektu

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 19.12.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala D.K. iz Trebinja, za koje postoji osnov sumnje da je istog dana u poslijepodnevniim časovima izvršilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijski službenici policijske stanice Trebinje, 19.12.2021. godine prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u ulici Stari grad Trebinje, primjetili su na jednom stubu ograde DŽamije Osman-paše Resulbegovića, da je jedno ili više nepoznatih lica, hemijskom olovkom napisalo grafite. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

Nakon izvršene radnje uviđaja policijski službenici Policijske uprave Trebinje operativnim radom na terenu došli su do saznanja da je izvršilac gore navedenog krivičnog djela lice inicijala D. K.
Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“

Trebinje24

CATEGORIES
Share This