Bronzane medalje za najmlađe plivače iz KVS Leotar

Bronzane medalje za najmlađe plivače iz KVS Leotar

U Sarajevu je juče na Olimpijskom bazenu „Otoka“ održan XI Međunarodni plivački miting „Kup Novi Grad 2021“ – Novi Grad Čelendž.

Klub vodenih sportova „Leotar“ predstavljalo je deset plivača: Dunja Pješčić, Tea Piljević, Stefan Kukurić, Nikola Kukurić, Vasilije Ćurić, Andrej Radović, Igor Kundačina, Ognjen Ćurić, Teodora Kraljević i Filip Piljević.

Ovogodišnji „Kup Novi Grad 2021“ je, tradicionalno, okupio veliki broj plivača koji su se takmičili u osam starosnih kategorija.

Plivači KVS „Leotar“ na takmičenju u Sarajevu su nastavili sa napretkom u rezultatima, oborivši veliki broj ličnih rekorda.

U redovima trebinjskog kluba, sa svojim prvim medaljama na plivačkim takmičenjima, istakle su se Dunja Pješčić, koja je osvojila bronzanu medalju u disciplini 25 metara slobodno i Tea Piljević sa osvojenom bronzanom medaljom u disciplini 50 metara slobodno.

„U Sarajevu smo nastavili niz takmičenja na kojima naši plivači ostvaruju napredak. Posebno smo radosni sa rezultatima naših ‘ajkulica’ Dunjom i Teom i njihovim prvim medaljicama. U narednih par sedmica naše plivače očekuju nova iskušenja, nadamo se i novi uspjesi“, ističe Veljko Piljević, trener u KVS Leotar.

Na plivačkom mitingu okupilo se 546 plivača iz 30 klubova sa prostora Crne Gore i BiH.

Radio Trebinje

CATEGORIES
Share This