Svečana Sjednica povodom 30 godina postojanja Fudbalskog saveza sarajevsko-romanijskog područja

Svečana Sjednica povodom 30 godina postojanja Fudbalskog saveza sarajevsko-romanijskog područja

“30 godina postojanja Fudbalskog saveza područja sarajevsko-romanijskog svjedoče o posvećenosti fudbalu i dobroj organizovanosti fudbalskih ekipa sa našeg područja i ja im još jednom čestitam na tom jubileju”, rekao je predsjednik FK Famos ujedno i načelnik opštine Istočne Ilidže, Marinko Božović.

On je dodao da je tim povodom juče  održana redovna izvještajna Skupština Fudbalskog saveza sarajevsko-romanijskog područja, na kojoj su razmatrana aktuelna pitanja u vezi sa najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

“Kao predsjednika Fudbalskog kluba “Famos” posebno me je obradovala vijest o proširenju Prve lige RS na 18 klubova-dodao je Božović.

“Očekujemo da će pozivnica za priključivanje Prvoj ligi stići u narednim danima, ali moram da naglasim da su naši momci i njihovi treneri ovaj rang takmičenja zaslužili još i ranije”, rekao je Božović.

“Čast mi je što sam u ime Opštine Istočna Ilidža primio Zahvalnicu, a zajednički stav svih prisutnih je da su ulaganja u sport neophodna, posebno u sportsku infrastrukturu, istakao je predsjednik FK Famos ujedno i načelnik Opštine Istočna Ilidža, Marinko Božović.

Poslije ove redovne sjednice održana je svečana Sjednica FSPSR na kojoj su uručene povelje, priznanja, zahvalnice i plakete.

ISTOK

CATEGORIES
Share This