Srednjoškolci najbolji ambasadori Gacka

Srednjoškolci najbolji ambasadori Gacka

I ove godine učenici SŠC „Pero Slijepčević“ postizali su odlične rezultate na regionalnim i republičkim takmičenjima. Našu školu u najljepšem svjetlu predstavili su profesorica Milanka Okiljević i učenici drugog razreda mašinske škole Đorđe Jegdić i Petar Drašković, te profesorica Rada Mastilović i učenici završnog razreda Stefan Okiljević i Ivana Todić i učenik trećeg razreda Nikola Draganić.

Naši gimnazijalci su i ove godine bili odlični. Profesorica Mirjana Slijepčević i učenica 4. razreda gimnazije Nataša Marković već godinama su pobjednički tandem. Matematičari na čelu sa profesorom Brankom Čabrilom bili su sjajni na regionalnom takmičenju u Bileći, a učenica prvog razreda gimnazije Jana Antelj plasirala se na republičko takmičenje.

Rezultati iz demokratije tradicionalno su izuzetni. I ove godine učenici završnog razreda gimnazije na čelu sa profesoricom Jovanom Petković i učenicom Ivanom Savić najbolji su u regiji. Poslušajmo priču sa profesorima i učenicima, zaista vrijedi. Jer dok imamo ovakvu djecu imamo i budućnost.

Sportski uspjesi učenika SŠC „Pero Slijepčević“ bili su brojni i zaslužuju jednu posebnu priču u nekom narednom periodu.

Radio Gacko

CATEGORIES
Share This