“Srećan rođendan Republiko Srpska!” Vatromet i bakljada u Sokocu

“Srećan rođendan Republiko Srpska!” Vatromet i bakljada u Sokocu

Aktiv mladih Srpske demokratske stranke (SDS) Sokolac uz podršku sokolačkog načelnika Milovana Bjelice organizovao je šestominutni vatromet u čast Dana i 30. rođendana Republike Srpske, ispred zgrade opštine.

Predsjednik ovog aktiva Aleksandar Marković rekao je večeras Srni da se ovom prilikom okupilo oko 60 mladih Sokočana kod Centralnog spomenika srpskim borcima Sarajevsko-romanijske regije i ispred zgrade opštine.

– Po svaku cijenu moramo sačuvati Republiku Srpsku prije svega u miru, jer smo svjedoci da je mnogo života dato za našu Srpsku. Mi moramo učiniti sve da sačuvamo Republiku Srpsku i da napravimo najbolje moguće mjesto za život – poručio je Marković u ime mladih SDS-a sa Sokoca.

FOTO: SRNA
FOTO: SRNA

Na Sokocu su se sinoć okupili i navijači “Partizana” povodom Dana Republike Srpske i njenog 30. rođendana i velika bakljada, kako su rekli Srni, bila je znak te proslave i “korteo” je krenuo kroz grad uz zastave Republike Srpske.

– Trideset godina ponosna i drska, srećan ti rođendan Republiko Srpska! – poručili su navijači “Partizana”, izrazivši radost što dočekuju jubilej od tri decenije postojanja Srpske.

Srpskainfo

 

CATEGORIES
Share This
NEWER POST