Sparatkusi“ učesnici Međunarodne dječije olimpijade

Sparatkusi“ učesnici Međunarodne dječije olimpijade

Univerzalna Škola sporta i korektivne gimnastike ,, Spartakus“ učestvovala je na 8-oj međunarodnoj dječijoj olimpijadi u Stocu. Discipline u kojima su se mališani takmičili: – poligon spretnosti – skakanje u vreći – štafetno trčanje – povlačenje konopa. „Prezadovoljni smo samom organizacijom i naravno našom „Spartakus“ armijom koja je pokazala disciplinu, sportski duh i želju za pobjedom“, kaže trener Milan Gutović.

 

„Zadovoljstvo je biti s njima i vidjeti ih kako jedni druge bodre, pomažu, sarađuju“, ističe on. Organizator je za sve ekipe učesnike obezbijedio pehare, a za svakog učesnika medalju. Posle takmičenja umorni ali srećni obišli su najpoznatiju nekropolu stećaka ,,Radimlja“, gdje su imali priliku da pogledaju kratki edukativni film o samoj nekropoli, stolačkoj tvrđavi i da se igraju sa svojim vršnjacima učesnicima olimpijade.

„Do septembra mjeseca nam slijedi ljetna pauza, a onda krećemo u nove pobjede sa novim idejama. Hvala roditeljima na ukazanom povjerenju kao isvim mojim saradnicima koji su kreativni, inovativni, a sve u interesu naših mališana“, zaključio je Gutović.

J. D.

CATEGORIES
Share This