SNSD Gacko: Milović za Parlament BiH, Grgur ili Šuković za Narodnu skupštinu RS!?

SNSD Gacko: Milović za Parlament BiH, Grgur ili Šuković za Narodnu skupštinu RS!?

Prema saznanjima do kojih dolazi portal Kroz staru Hercegovinu krug kandidata za liste za Narodnu skupštinu i Parlament BiH ispred OO SNSD-a Gacko sveo se na tri imena.

Mnogi su Srđana Milovića već vidjeli na listi za narodnog poslanika, ali je posle neuspjeha u prethodnom pokušaju, ovaj put prvo obišao teren i skontao da nema nikakve šanse jer “Trebinjska struja” ima utaban put za prolaz svojih kandidata. Milović koji u SNSD 2014. godine ušao sa svojim “Pokretom” za Gacko suvereno i neprikosnoveno vlada ovom strankom i RiTE Gacko, a ovaj njegov potez prema tvrdnjama dobro upućenih u politička dešavanja u Hercegovini znači i njegovo lagano povlačenje sa političke scene. To najviše zabrinjava one koji očekuju zaposlenje i druge privilegije, jer će se teško upuštati u te avanture obzirom da su mu šanse za prolaz u Parlament BiH više nego minimalne.
Izmedju Siniše Šukovića i Aleksija Grgura van Gacka će se odlučivati o kandidaturi za Narodnu skupštinu RS. Siniša Šuković je jedan od osnivača stranke, i u dva mandata u skupštini odbornik. On ako bude kandidat teško može računati na podršku Ognjena Milinkovića načelnika ovog mjesta, jer je njegov rad počeo i javno kritikovati. Loše stoji i među pridošlicama iz Pokreta za Gacko, tako da jedinu šansu vidi u “starom” članstvu ove stranke, koga gotovo da nema. Direktor ” Radio Gacka” Aleksije Grgur nije neko ko se politički dokazao, makar ne u SNSD-u. Članstvo ove stranke sliježe ramenima na pomen njegovog imena. Jedino što možemo zaključiti da SNSD iz Gacka, ni naredne četiri godine u skupštinskim klupama neće imati svoga predstavnika.

Kroz Staru Hercegovinu

CATEGORIES
Share This