Šamac: Povodom Dana opštine mališani posjetili načelnika Đorđa Milićevića

Šamac: Povodom Dana opštine mališani posjetili načelnika Đorđa Milićevića

JU „Centar za kulturu“ Šamac u saradnji sa JPU Dječije obdanište „Radost“ iz Šamca i Obudovca i opštinom Šamac organizovali su juče druženje djece sa načelnikom Đorđem Milićevićem koja su mu povodom Dana opštine uručila poklone, bojanku sa slikama i pano sa slikama grada koju su sa mnogo pažnje sami uradili.

U ulici pored simbola grada Šamca, Starog sata organizovana je izložba radova djece sa motivima grada.

Načelnik opštine Đorđe Milićević ističe da se Dan opštine 15. april obilježava nizom manifestacija koje je Centar za kulturu u saradnji sa opštinom Šamac organizovao, a jedna od njih je i današnje druženje sa djecom iz dječijegobdaništa iz Šamca i Obudovca.

“On napominje da je današnje druženje tradicionalno, četvrtu godinu zaredom u sklopu kog najmlađi i najmiliji stanovnici uručuju pokolone načelniku i svoje želje prenose putem crteža, pjesmom o igrom čestitajući Dan opštine.“

„Svako obilježavanje Dana opštine upravo je upućeno ovoj djeci, jer ako postoji veći poklon to su djeca koja su probudili grad sa mladošću. Opština se ima za šta boriti kada ima ovakvu mladost. Nadam se da ćemo u nekom narednom periodu stvarati još bolje uslove za rad dječijeg obdaništa. To su nam zadaci u narednom periodu“, kaže Milićević.

Direktor JPU Dječije obdanište „Radost“ u Šamcu i Obudovcu Radmila Mitrović ističe da djeca svake godine povodom obilježavanja Dana opštine uzimaju učešće u različitim aktivnostima, te da joj je drago da su dio mnogobrojnih manifestacija.

ISTOK

CATEGORIES
Share This