“Resavska škola” vlasti u Trebinju

“Resavska škola” vlasti u Trebinju

Dok se prijedlozi opozicije u Trebinju ne uzimaju u razmatranje i ne prihvataju od lokalne vlasti, ipak ponešto što traže odbornici iz opoziciong bloka razmatra se, al’ ne na  skupštini gdje bi bilo normalno, već u komitetu SNSD-a.

Tako su u poslednje vrijeme počeli da sprovode u djelo pojedine ideje opozicije, a prije svih odbornika SDS- a, Ilije Mastilovića. Sve ovo objavljeno je i na zvaničnoj FB stranici SDS-a Trebinje. Dobro je da vlast posluša kritike i sasluša sugestije, ali način na koji sprovode ideje neistomišljenika nije dobar, smatra većina Trebinjaca dobro upućenih u politička dešavanja u ovom mjestu. Oni su stava da svi dobri prijedlozi i ideje trebaju biti prihvaćeni, i kroz dalju zakonsku proceduru realizovani. No, smatraju da ovakvim načinom pokušavaju da omalovaže rad opozicije i oduzmu im epitet konstruktivne. Ovo se može smatrati i kao sprečavanje Ilije Mastilovića da dodatno osnaži podršku medju gradjanima, jer je svakako kao čovjek sa ogromnim poštovanjem i reputacijom medju sugradjanima ogromna prijetnja vladajućim strukturama okupljenim oko SNSD-a.

Ovim želimo da kao jedan od najčitanijih medija na ovim prostorima pošaljemo jasnu poruku gradjanima Trebinja da će roditelji sa četvero i više djece ostvariti pravo na besplatan vrtić, kao i da je Bolnica dobila potrebnu opremu za testiranje garadjana na virus Korona zahvaljujući odborniku SDS- Iliji Mastiloviću, a ne kako su to režimski mediji prenijeli načelniku Ćuriću i njegovom kabinetu. Dobro je da vlast radi, ali nadamo se da će imati više sluha za stavove i prijedloge opozicije a sve u cilju opšte dobrobiti stanovnika Trebinja.

ISTOK

CATEGORIES
Share This