Reagovanje odbornice DNS-a Jovane Zelenović na izvještaj Radio Gacka sa 7. redovne sjednice SO Gacko

Reagovanje odbornice DNS-a Jovane Zelenović na izvještaj Radio Gacka sa 7. redovne sjednice SO Gacko

Na adresu Radio Gacka stiglo je saopštenje Jovane Zelenović, odbornice u Skupštini Opštine Gacko. Saopštenje prenosimo u cjelini:

Povodom teksta objavljenog na portalu Radio Gacka, autorke J.A. u kome je navedeno više neistina vezanih za dešavanja na skupštini 07.10.’21 obraćam se javnosti u cilju demanta istih.

Poštovani ljudi,

Budući da vjerujem da ste i sami dovedeni u zabludu u vezi sa dešavanjima na skupštinskom zasjedanju 07.10. ’21. kao odbornica, ali prije svega kao čovjek imam potrebu da se obratim svima i iznesem ono što sam već i na samoj skupštini rekla.

Dana 04.10. moj suprug je testiran na korona virus i bio je pozitivan i od toga dana se nalazi u izolaciji koja mu je odmah po testiranju izrečena.

Meni nikakvo rešenje o izolaciji nije uručeno niti usmenim niti pismenim putem. Iako su nadležni imali moj kontakt telefon nisam bila obavještena o bilo kakvoj izolaciji.

Ipak sam se testirala u privatnoj režiji i bila negativna.

Na skupštinskom zasjedanju 07.10. prozvana sam kao neko ko ne poštuje zakon, pravila i propise.

Sve gore navedno sam jasno izložila i na skupštini i nikako se nisam „OGLUŠILA“ o bilo šta, kako su naveli mediji i kako ste mogli da pročitate.

Ovim obraćanjem demantujem takve navode!

Na priloženim slikama možete vidjeti da sam rešenje o izolaciji dobila danas (08.10.) oko 13 časova i više je nego jasno da zakon ničim nisam prekršila, a oni koji jesu neka za to i odgovaraju!

Zašto je retroaktivno stiglo rešenje za izolaciju ja to ne znam i nije pitanje za mene.

Toliko.

Zdravo mi bili!

Radio Gacko

CATEGORIES
Share This