Problem putne infastrukture posebno izražen u Hercegovini

Problem putne infastrukture posebno izražen u Hercegovini

Pored brze saobraćajnice koja bi povezala Bijeljinu i Trebinje, plan je da, nakon opštih izbora u oktobru, riješimo problem međusobne putne veze hercegovačkih opština, kao i povezivanja sa većim centrima – poručila je Trivićeva,

Narodni poslanik i potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić posjetila je Berekoviće gdje je dočekao načelnik opštine Nenad Abramović.

– Berkovići su jedna u nizu opština čiji razvoj koči republička vlast zbog političkog nasilja koji provodi nad opštinama u kojima su načelnici iz republičke opozicije. To je nešto čemu treba stati u kraj. Predsjednik Republike po Ustavu treba da odražava jedinstvo, dok izvršna vlast ne smije da po ovom osnovu dijeli lokalne zajednice.

Problem putne infrastrukture je posebno izražen u Hercegovini, što je jedan od razloga neiskorištenih potencijala i stagnacije u razvoju. Pored brze saobraćajnice koja bi povezala Bijeljinu i Trebinje, plan je da, nakon opštih izbora u oktobru, riješimo problem međusobne putne veze hercegovačkih opština, kao i povezivanja sa većim centrima – poručila je Trivićeva, koja je nakon posjete načelniku razgovarala sa građanima Berkovića.

Prije boravka u Berkovićima, Trivićeva je razgovarala sa građanima Nevesinja, dok će večeras u 18 časova u pozorišnoj sali Кulturnog centra Trebinje biti održan skup „Razgovor sa građanima“, gdje će se uz narodne poslanike Nebojšu Vukanovića, Ljubišu Кrunića, Branka Butuliju i delegata u Vijeću naroda Republike Srpske Vukotu Govedaricu, Trivićeva obratiti Trebinjcima i odgovarati na njihova pitanja.

(BN)

CATEGORIES
Share This