Otvorena izložba  u čast Mileve Marić Ajnštajn.

Otvorena izložba  u čast Mileve Marić Ajnštajn.

U organizaciji  Centra za kulturu i Saveza inovatora Republike Srpske  danas je otvorena izložba o Milevi Marić Ajnštajn  i biće otvorena do 23. decembra.

Izložba je postavljena na 28 rolo banera i ima hronološki redoslijed događaja.

Izložbu je posjetio i načelnik opštine Lopare Rado Savić, koji je rekao: “Pored zaista zanimljive izložbe na koju pozivam sve one koji mogu da dođu da je pogledaju, koristim priliku i da pohvalim rad Centra za kulturu u Loparama. Postao je mjesto brojnih zanimljivih okupljanja i kulturnih događaja. Direktor Mirko i svi zaposleni sjajno rade svoj posao, a naravno tu je i naša biblioteka, takođe na visini zadatka”.

On je dodao  da se krov objekta u kom se nalazi Centar za kulturu mora  zamjeniti.

Prema njegovim riječima tegola kojom je pokriven ovaj objekat nije u dobrom stanju i u 2022.godini nas čeka taj posao, jer kada naši dobro i kvalitetno rade, zaslužuju od lokalne zajednice dobre uslove.

Ovim putem Savić je poručio da idu samo naprijed,sa novim idejama i da će ih  posvećenost radu  odvesti u bolju budućnost!

Sponzori izložbe su Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo u Vladi Republike Srpske i Grad Banja Luka.

ISTOK

CATEGORIES
Share This