Opština Bogatić na jubilarnom sajmu “Interagro” u Bijeljini

Opština Bogatić na jubilarnom sajmu “Interagro” u Bijeljini

Opština Bogatić učestvovaće na jubilarnom 20. Međunarodnom sajmu poljoprivrede “Interagro” u Bijeljini, koji organizuje bijeljinsko preduzeće AD “Grad”.

Rukovodstvo AD “Grad” danas je na Prvom međunarodnom sajmu poljoprivrede “Bogatić 2022” o tome razgovaralo sa predsjednikom opštine Bogatić Milanom Damjanovićem.

 

Damjanović je sa zadovoljstvom, u ime opštine i privrednih subjekata iz te regije, prihvatio učešće na Sajmu “Interagro”, objavljeno je na sajtu AD “Grad”.

 

Predsjednik opštine Bogatić je rukovodstvu AD “Grad” predstavio potencijale Mačve, planove razvoja Bogatića, eventualne puteve buduće saradnje s obzirom na geografsku blizinu i povezanost.

 

Rukovodstvo ovog bijeljinskog preduzeća imalo je neformalne sastanke sa državnim sekretarom u Ministarstvu za šumarstvo, poljoprivredu i vodoprivredu Srbije Velimirom Stojanovićem i načelnikom Mačvanskog okruga Vladanom Krasovcem.

 

Sajam poljoprivrede u Bijeljini “Interagro” svrstava se u grupu najznačajnijih sajamskih manifestacija poljoprivrednog karaktera u BiH, koji je, zahvaljujući dugoj tradiciji, stekao reputaciju mjesta na kojem se okupljaju uspješne kompanije, institucije, udruženja i pojedinci iz oblasti agro-biznisa.

 

Ovaj sajam održava se krajem septembra, početkom oktobra. Srna

CATEGORIES
Share This