Obračun u Opštinskom odboru SNSD-a Han Pijesak

Obračun u Opštinskom odboru SNSD-a Han Pijesak

Danas u poslijepodnevnim časovima napadnut je direktor ŠG “Visočnik” Janko Golijan iz Han Pijeska koji pored te funkcije obavlja funkciju predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a, funkciju odbornika SO-a, takođe je i vlasnik pilane “Silvanus”, za šta ga mnogi optužuju da je u sukobu interesa.

ХАН ПИЈЕСАК, 7. МАРТА /СРНА/ – Ханпјесачко Шумско газдинство /ШГ/ “Височник” остварило је у прошлој години добит од 5.300 КМ, а највећи проблем у пословању биле су посљедице сушења шума на ширем романијском платоу.

Gore pomenuti je napadnut  od strane Milorada Mikija Radulovića koji je dugogodišnji član opštinskog odbora SNSD-a. Sukobu je prethodila prepirka između Janka Golijana i Miloradove majke Milje Radulović koja je na kraju eskalirala u fizički obračun između gore navedenih lica.

Po prijavi oštećenog priveden je Milorad Radulović u stanicu policije na saslušanje nakon čega je pušten. Kako saznajemo Janko Golijan je primljen u Dom zdravlja zbog povreda glave.

Inače sukobi i neslaganja u OO SNSD Han Pijesak traju od vremena nakon lokalnih izbora kada je lokalni SNSD izgubio vlast od SDS-a i od kada su krenula međusobna optuživanja i raskoli unutar stranke SNSD.

ISTOK

CATEGORIES
Share This