Otvoren novi megamarket u Čajniču koji zapošljava 30 radnika

Otvoren novi megamarket u Čajniču koji zapošljava 30 radnika

Danas je u Čajniču svečano otvoren novi megamarket “Zvorničanka” u kojem radno mjesto treba da dobije najmanje 30 novozaposlenih, a značajno će biti podignuta i ponuda i kvalitet roba za građane. Svečanosti otvaranja prisustvovao je i predsjednik SDS Mirko Šarović.

“Danas smo u Čajniču, na otvaranju velikog marketa Zvorničanka, gdje će početi raditi oko tridesetak radnika, što je vrlo značajno za ovu  sredinu”, istakao je predsjednik SDS Mirko Šarović.

“Mi smo došli da podržimo načelnika i opštinu Čajniče u njihovom radu jer ovaj događaj i poslovni poduhvat mnogo znači za ovu malu i relativno nerazvijenu opštinu”, rekao je Šarović.

On je dodao da niko od zvaničnika Republike Srpske u ovoj opštini nije boravio već deset godina i to je zaista velika sramota i jedna velika mrlja na onima koji su danas donosioci odluka vlasti u Republici Srpskoj.

Predsjednik SDS je konstatovao da je opština Čajniče jedna od najnerazvijenijih opština kojoj kao takvoj treba pomoći, ali da očigledno nema tog razumijevanja od aktuelne vlasti.

“Evo sa svoje strane, nekada kao ministar, ali i sada, nastojim da obratim pažnju na ovu lokalnu zajednicu i da pomognem koliko toliko u promociji ovakvih poslovnih poduhvata. Zato sam danas i ovdje da podržim sve ove ljude”, naveo je Šarović

Načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić rekao je da je danas za Čajniče veoma važan dan, jer je otvoren jedan veliki trgovinski centar na zadovoljstvo svih građana, koji će od sada imati mogućnost da zadovolje sve svoje potrebe, a takodje će biti proširen asortiman proizvoda koji će na neki način biti povoljan.

Prema njegovim riječima, marketi “Zvorničanka” su jedan ozbiljan trgovinski lanac, za koji je zahvaljujući upornošću i radu, nakon dvije godine, uspio da obezbjediti sve postavljene uslove koji su bili potrebni da bi se market otvorio i bio jedan moderni prodajni centar.

“Mi smo se potrudili da pokrenemo i jednu javnu nabavku za uređenje soba u hotelu gdje je smješten market, što će nadamo se brzo biti i realizovano”, rekao je Goran Karadžić.

Ovim putem načelnik Karadžić se zahvalio predsjedniku SDS Mirku Šaroviću, koji je i danas bio tu da podrži ovaj događaj, ali i za dosadašnju podršku i realizaciju brojnih projekata koji su uspješno završeni za vrijeme njegovog mandata u Savjetu ministara BiH.

ISTOK

CATEGORIES
Share This