Nikolić: U novu godinu sa novim i dobrim idejama

Nikolić: U novu godinu sa novim i dobrim idejama

Povodom objave rasporeda dešavanja tokom „ZimzoBroda“, razgovarali smo sa šefom kabineta načelnika opštine Vanjom Nikolićem, članom organizacionog odbora za pripremu novogodišnjih svečanosti.

„Odlučili smo da našim građanima ponudimo nešto novo, te je tako nastala ideja „ZimzoBroda“. Iako je ovo već viđen koncept u nekim opštinama i gradovima, građani Broda će po prvi put imati priliku da praznike provedu u ovakvom ambijentu. Opština je upotpunosti podržala ove aktivnosti kako finansijski tako i organizaciono u saradnji sa našom opštinskom Turističkom organizacijom“, rekao je Nikolić.

Mjesto dešavanja ovih prazničnih aktivnosti od 27. decembra do 7. januara će biti u gradskom parku, pored Sportskog centra. Organizacioni odbor je planirao da rasvjeta i ukrasi u parku samim svojim izgledom doprinjeti kompletnom ambijentu zimskih radosti. Samim tim, ovogodišnja praznična dekoracija opštine Brod će biti koncentrisana u gradskom parku, gdje će svi moći da dođu i uživaju u pomenutim sadržajima.

„Neki od predviđenih sadržaja su klizalište, zimske kućice (hrana, piće, igračke, fotografisanje), zabavni sadržaji za djecu, koncerti, predstave i slično, izjavio je Nikolić, pominjući sadržaje „ZimzoBroda“ i dodao da su „nakon toga već u razradi ideje za doček pravoslavne Nove godine, gdje je takođe nešto drugačije smišljeno, a više informacija ćemo imati uskoro.“

OB

CATEGORIES
Share This