Načelnik Ugljevika darovao penzionisanog direktora škole “O njegovom uspjehu svjedoče generacije uspješnih učenika”

Načelnik Ugljevika darovao penzionisanog direktora škole “O njegovom uspjehu svjedoče generacije uspješnih učenika”

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić darovao je na današnjem prijemu penzionisanog direktora Osnovne škole “Aleksa Šantić” Sretena Lukića ručnim satom za postignute rezultate u oblasti obrazovanja na području ove podmajevičke opštine.

Perić je istakao da je zahvaljujući marljivim radom kolektiva i penzionisanog direktora Sretena Lukića ugljevička Osnovna škola “Aleksa Šantić” prepoznatljiva po odličnim rezultatima.

-Naš sugrađanin Sretan Lukić u svom radu bio je dobar pedagog i sposoban menadžer, koji je vodio školu u proteklom periodu a najbolji dokaz za to su generacije i generacije uspješnih učenika-rekao je Perić i zahvalio Lukiću za sve što je u svom radu činio za osnovnu školu na čijem je čelu bio ali i za cjelokupnu opštinu Ugljevik.

Penzionisani direktor Sreten Lukić rekao je da su za sve školske uspjehe najzaslužniji nastavni kadar i učenici a da se on trudio da uvijek bude od pomoći.

-U našem radu razvila se zdrava takmičarska klima među učenicima i nastavnicima i osjećaj da se isplati biti dobar učenik-rekao je Lukić.

Kao najveći školski uspjeh, Lukić je izdvojio nastup orkestra harmonika Osnovne škole “Aleksa Šantić” u kulturnom dijelu Zimskih olimpijskih igara u Šočiju 2014 godine.

-Učenici koji su bili članovi orkestra proslavilli su naš Ugljevik i Republiku Srpsku širom planete gdje su nastupali-naglasio je Lukić.

ISTOK

CATEGORIES
Share This