Načelnik opštine Brod Zoran Vidić upriličio je danas novogodišnji prijem

Načelnik opštine Brod Zoran Vidić upriličio je danas novogodišnji prijem

Načelnik opštine Brod Zoran Vidić upriličio je danas novogodišnji prijem za predstavnike političkog, privrednog, vjerskog, kulturnog i sportskog života, udruženja i organizacija, obrazovnih ustanova, kao i za predstavnike republičkih institucija.

Obraćajući se prisutnima u sali hotela „Oniks“, Vidić je rekao da je i ovo prilika da se sumira godina na izmaku.

-Iza nas je godina brojnih izazova i očekivanja. Opštinska uprava imala je adekvatne odgovore na mnoga pitanja. Naravno, postoji još dosta obaveze koje moramo uraditi. I ovaj skup je prilika da analiziramo ostvarene rezultate u godini na izmaku. Utisak je da smo za sve što smo radili imali bezrezervnu podršku vas koji ste danas ovdje, prvenstveno u savjetodavnom smislu. Vaše znanje i iskustvo bili su podrška da efikasnije radimo svoj posao-, naveo je Vidić.

Vidić je dodao da je godina dana relativno kratak period da bi se ostvarile dobre zacrtane politike, te da očekuje da će rezultati rada opštinske administracije biti vidljiviji u vremenu pred nama.

-Uspostavljena je politička kohezija i nebitno je sa kojeg političkog spektra u Brodu dolaze dobri prijedlozi. S tim možemo da se pohvalimo-, naglasio je Vidić.

Naveo je da je opština Brod suviše mala da zaustavi određene negativne trendove u društvu.

-Smatram da se moramo boriti za veći iznos sredstva sa svih nivoa vlasti u Republici Srpskoj, Federacije BiH kao i zajedničkih institucija BiH-, istakao je Vidić koji se ovom prilikom zahvalio prisutnima na izuzetno korektnoj saradnji u ovoj godini i svima poželio puno uspjeha u 2022. godini.

D.I

CATEGORIES
Share This