Načelnik Marinko Božović nagradio najuspješnije učenike

Načelnik Marinko Božović nagradio najuspješnije učenike

“Kraj školske godine obilježili smo prošle sedmice prijemom najuspješnijih učenika – učenika generacije, vukovaca, učenika koji su na takmičenjima osvojili nagrade. Uz skromne poklone čestitali smo im uspješnu školsku godinu, sa željom da raspust provedu na najljepši način.”, rekao je načelnik opštine Istočna ilidža Marinko Božović.

On je dodao da su prije ovog susreta, organizovali prijem za Filipa Lalovića, učenika SŠC “Istočna Ilidža”, koji je na državnom takmičenju iz fizike osvojio treće mjesto i time se plasirao na Međunarodnu olimpijadu iz fizike.

Prema njegovim riječima prijemu je prisustvovala i Filipova profesorica Milica Drašković, koja je bila Filipov mentor na pomenutom takmičenju.

Božović je istakao da je bila čast i zadovoljstvo razgovarati sa ovim mladim ljudima, a u ime naše opštine obećali smo da ćemo njihove rezultate i dalje pratiti i nagrađivati.

“U petak ćemo nagraditi učenike Muzičke škole, koje smo posebno izdvojili kako bismo sa njima razgovarali o saradnji Opštine i ove Škole na predstojećim manifestacijama Opštine Istočna Ilidža”-rekao je Božović

Božović je na kraju svim školarcima i prosvjetarima poželio srećan završetak školske godine i da se na raspustu odmore i pripreme za novu školsku godinu i životne izazove.

ISTOK

CATEGORIES
Share This