“Mozaiku prijateljstva” stigli visoki računi: Griju se na drva, a obroke spremaju na plin

“Mozaiku prijateljstva” stigli visoki računi: Griju se na drva, a obroke spremaju na plin

Iz Udruženja građana “Mozaik prijateljstva” rekli su da su im za ovaj mjesec stigli visoki računi za troškove električne energije, uprkos njihovim nastojanjima da uštede na razne načine.

Umoru obaveza i troškova upravo su nam stigli i računi za utrošenu struju, koji su zaista ogromni i osim toga što naše prostorije zagrijavamo drvima, a kuvane obroke spremamo na plin – poručili su iz Udruženja putem svog Fejsbuk profila.

 

Dodali su da se trude da uštede na sve moguće načine, ali ono na šta oni ne mogu da utiču je upotreba javnog kupatila, za čijom potrebom imaju iz dana u dan sve više zahtjeva.

– I baš zbog toga naši računi, a tako i obaveze za potrošnju goriva, vode, plina, ogrjeva te svakog onog prehrambenog artikla kojeg u datom trenutku nemamo su iz dana u dan sve veće – poručili su oni.

Zahvalili su se na pomoći dobrih ljudi i na dosadašnjoj iskrenoj podršci.

– Suočavamo se svakodnevno sa nimalo zavidnim situacijama ali uz vašu pomoć nam je to nekako i podnošljivo. Naravno nastavljamo dalje u ovoj vječitoj borbi za bolje danas i bolje sutra svih nas – zaključili su iz “Mozaika prijateljstva”.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This