Mještani se žale: Ulica uništena zbog izgradnje zgrada

Mještani se žale: Ulica uništena zbog izgradnje zgrada

Ulica Milana Karanovića u Banjaluci uništena je zbog izgradnje mnogobrojnih zgrada u njoj, žale se mještani.

Kako nam je kazala jedna Banjalučanka koja živi u ovoj ulici, potrebno je hitno saniranje ulice koja je uništena, jer su u vrlo kratkom roku izgrađene mnoge zgrade.

„Za nekoliko godina ovdje je izgrađeno nekoliko zgrada i prilikom njihove gradnje ulica je uništena, a sa povećanjem broja stanara koji žive u tim zgradama glavni dio ove ulice koji povezuje sve ostale je i te kako oštećen“, kazala je ona.

Prema njenim riječima, u ovoj ulici nalazi se i pumpa koja je takoreći na putu, te kada neko toči gorivo, napravi se ogromna gužva.

„Nadam se da će nadležni uvidjeti ovaj problem te da će početi sanacija ove ulice, koja se nalazi nedaleko od centra grada i koja je izuzetno naseljena“, istakla je ona.

Iz Gradske uprave potvrdili su za „Nezavisne novine“ da je Odjeljenje za saobraćaj i puteve izradilo svu potrebnu tehničku dokumentaciju koja predstavlja preduslov za planiranje rekonstrukcije Ulice Milana Karanovića.

„Da bi se planirao početak radova, potrebno je da Skupština grada Banjaluka kroz planove i programe ovog odjeljenja odobri sredstva za rekonstrukciju pomenute ulice“, pojasnili su oni.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This