KRAS iz Laktaša isporučio kiseonik Prijedoru, Javor se bori za 300 pregleda

KRAS iz Laktaša isporučio kiseonik Prijedoru, Javor se bori za 300 pregleda

Piše Nebojiša Vukanović, čiji tekst prenosimo u cjelosti.

Čitaoci iz Prijedora poslali su mi fotografije na kojima se vidi kako je juče, oko 10 časova, kompanija KRAS D.O.O iz Laktaša isporučila „kiseonik“ u Dom zdravlja i Opštu bolnicu Prijedor. Vrlo je izvjesno da se radi o tehničkom a ne medicinskom kiseoniku, koji je lijek i koji bi po zakonu jedini mogao da se koristi u medicinske svrhe.

 

Postavlja se pitanje direktoru Opšte bolnice u Prijedoru,  kao i direktoru Doma zdravlja g-dinu Slobodanu Javoru, kakav i od koga nabavljaju „kiseonik“, kakvog je kvaliteta i sastava, da li je nabavka sprovedena u skladu sa zakonom i koja je cijena kilograma „kiseonika“?

Takođe direktor Doma zdravlja drug Slobodan Javor, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora, trebao bi da odgovori javnosti na pitanje da li je sproveo istragu i utvrdio ko je, osim njega, odgovoran što su propale vakcine zbog nestanka struje, i da li je neko kažnjen zbog toga?

SNSD je krenuo u kampanju i snimio spot drugu i kandidatu Javoru, ali je 7 dana imao svega 288 pregleda, što govori o kvalitetu kandidata i kampanji SNSD-a, ali i snazi Partije koja je potpuno izgubila uporište u narodu! Tačno mi dođe da kod mene podijelim spot, koji su snimili profesionalni sa dobrom opremom i nije bio nimalo jeftin, pa da nagura par hiljada pregleda.

Kad vidim kako troše veselog Javora, onda mi je jasno zašto se Saša Bursać povukao i nije smio da se kandiduje, iako je to bilo prirodno i logično jer je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a. Svjestan je Bursać rezultata izbora pa je gurnuo i isturuo druga Javora da ga potroši i žrtvuje, zbog čega ću u kampanji žešće krtikovati saradnike Javora nego kandidata SNSD-a!

 

Nebojša Vukanović

CATEGORIES
Share This