Jovica Radulović organizovao prijem za novinare povodom Svjetskog dana slobode medija

Jovica Radulović organizovao prijem za novinare povodom Svjetskog dana slobode medija

Povodom 3. maja, Svjetskog dana slobode medija načelnik opštine Modriča Jovica Radulović i šef kabineta načelnika Tamara Evđić organizovali su prijem za novinare, dopisnike i medijske radnike, koji svakodnevno informišu javnost o dešavanjima u Modriči.

Načelnik Radulović je izrazio zadovolјstvo ostvarenom saradnjom. „Sublimirali smo sve ono što je urađeno u proteklih godinu dana i zahvaljujem vam se što ste sve događaje ispratili i prezentovali javnosti. Javna riječ puno znači za svaku lokalnu zajednicu, posebno ako je prenesena istinito i pravovremeno. Zahvaljujem se na dosadašnjoj dobroj saradnji i nastojaćemo da ona u narednom periodu bude još bolja“, dodao je Radulović.
U ime novinara načelniku se zahvalio novinar Radio-televizije Republike Srpske i član Upravnog odbora Udruženja novinara Republike Srpske Vid Blagojević. „Apostrofirali smo sve ono što je značajno za afirmisanje naše opštine i konstatovali smo da smo svoj posao odradili profesionalno, odgovorno, pravovremeno i istinito prenoseći informacije o dešavanjima iz Modriči kroz Republiku Srpsku, a i šire“, istakao je Blagojević.
Načelnik Radulović je upoznao novinare i sa predstojećim događajima značajnim za građane Modriče, a o kojima će novinari izvještavati u narednom periodu.
Izvor: Radio Modriča
CATEGORIES
Share This