Istočni Stari grad proslavio krsnu slavu: Šaroviću uručena plaketa i priznanje za nesebičan doprinos razvoja opštine (FOTO)

Istočni Stari grad proslavio krsnu slavu: Šaroviću uručena plaketa i priznanje za nesebičan doprinos razvoja opštine (FOTO)

Opština Istočni Stari grad povodom Svetog Pantelejmona, krsne slave opštine dodijelila je lideru SDS, Mirku Šaroviću, plaketu i priznanje za nesebičan doprinos razvoju Istočnog Starog grada.

Rukovodstvo opštine je oduvijek imalo viziju razvoja ove opštine i Istočni Stari grad danas se razvija velikom brzinom. Drago mi je što sam imao priliku da pomognem da se ova opština dinamično razvija – poručio je Šarović nakon  ceremonije.

On je istakao da mnoge investicije i firme dolaze u ovu malu opštinu da bi pokretali svoje biznise. Od nekada razuđene i nerazvijene opštine, dodao je Šarović, Istočni Stari grad je postao prosperitetno mjesto za život.

Proslavi povodom Svetog Pantelejmona prisustovali su brojni funkcioneri Srpske demokratske stranke – potpredsjednica Narodne skupštine Republike Srpske, Sonja Кaradžić Jovičević, načelnik opštine Istočna Ilidža, Marinko Božović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Darko Babalj, kao i brojni gosti iz svih dijelova Republike Srpske.
Srpskainfo
CATEGORIES
Share This