Gastro susreti Modriča 2021

Gastro susreti Modriča 2021

Turistička organizacija opštine Modriča u saradnji sa opštinom Modriča, 28. septembra 2021. godine organizovala je „Gastro susrete Modriča 2021“, na Trgu dr Milan Jelić. Manifesticiji su prisustvali načelnik opštine Jovica Radulović i zamjenik načelnika Mladen Milotić sa saradnicima, odbornici Skupštine opštine i građani.

Ovogodišnje Gastro susrete je otvorila vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Daria Vidaković, te istakla da je cilj manifestacije promocija gastro ponude naše opštine i šire.

S ciljem predstavljanja tradicionlne i savremene gastro ponude, svoje specijalitete predstavilo je 18 izlagača sa područja opština Brod, Brčko, Gradačac i Modriča.

„Obzirom da su na snazi epidemiološke mjere, manifestacija je organizovana na otvorenom i omogućeno je druženje. Svaka prilika gdje možemo da se okupimo i našim ljudima koji se bave određenom djelatnošću stvorimo uslove da izlože svoje proizvode i ponude ih tržištu znači mnogo. Drago mi je da imamo i izlagače sa drugih opština, koji su prepoznali važnost učešća na ovakvim manifestacijama“, rekao je načelnik.

Opština Modriča

 

 

 

CATEGORIES
Share This