U Gacku i 9. januar kasni

U Gacku i 9. januar kasni

Načelnik opštine Gacko Ognjen Milinković  se potrudio da i današnjim potezom potvrdi nadimak koji je dobio od građana – ” skandal majstor”. Tako je tek danas, sa četiri dana zakašnjenja, sa svojim saradnicima obilježio Dan republike.

Narod Gacka posebno je razočarala činjenica da je danas “retroaktivno” položeno cvijeće na spomenik palim borcima Gatačke brigade, jedne od elitnijih formacija VRS. Sraman čin razočarao je malobrojne stanovnike ovog mjesta, koji su bili spremni da prokomentarišu još jedan u nizu suludih poteza Ognjena Milinkovića.

“Ništa me više ne može iznenaditi od načelnika, za koga se već posle godinu dana mandata može reći da je najveća bruka opštine i uglednih Gačana”, komentariše ugledni profesor gatačke Gimnazije koji  je odlučio da penzionerske dane provede u Gacku. Kaže da je znao šta će ga snaći po stare dane davno bi odselio.

Nije prvi put da se obrukaju pred poginulim borcima

Prećutali su borci i Boračka organizacija u Gacku  skandal kada je Milinković zaboravio da ponese cvijeće na parastos u Dobrom polju, gdje je podignuo spomen obilježje borcima koji su život dali na ovom prostoru, a bili su pripadnici Gatačke brigade.

Današnji postupak načelnika i njegove svite je dokaz da nikakve pouke iz prethodnih grešaka nisu izvukli.

ISTOK

CATEGORIES
Share This