Gacko po mjeri svih poštenih domaćina

Gacko po mjeri svih poštenih domaćina

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Gacko danas je lijepljenjem prvog plakata na trgu Grofa Save Vladislavića zvanično započeo izbornu kampanju za lokalne izbore 2020 godine.

Pored kandidata za načelnika opštine Gacko Milana Radmilovića, i nosioca liste Vukote Govedarice događaju su prisustvovali i svi kandidati za odbornike sa liste Srpske demokratske stranke.

Kandidat za načelnika opštine Milan Radmilović tom prilikom je izjavio:
„Kampanja će biti prilično drugačija od prethodnih, biće orijentisana na elektronske medije, društvene mreže ali i mjesne tribine, gdje ćemo voditi računa o poštovanju propisanih mjera. Danas smo zvanično krenuli u jednu pobjedničku kampanju.“

Medijima se obratio i nosilac liste Srpska demokratske stranke za Skupštinu opštine Gacko, Vukota Govedarica: „Čast mi je bilo prije dvije godine da budem kandidat za Predsjednika Republike Srpske, ali moram da priznam odgovornost na ovim izborima jeste nositi jednu časnu, dostojanstvu i iskrenu listu na kojoj su ovi ljudi. Žao mi je što su liste limitirane jer je sigurno ostao jedan dio ljudi koji su od velikog ugleda u našoj opštini.
Odgovor na pitanje zašto sam baš ja nosilac liste je vrlo jasan, zato što želim punom parom da naredne četiri godine radim zajedno sa svim ovim ljudima i mnogim drugim za naše Gacko, za naše Gačane i Hercegovinu. Kao što je poznato slogan Srpske demokratske stranke je „Srpska po mjeri svih nas“, a to znači da želimo Gacko po mjeri svih poštenih domaćina, da želimo Gacko po mjeri svih iskrenih radnika koji rade i privređuju za ovaj grad i želimo Gacko po mjeri onih koji su dobronamjerni u svakom pogledu.

Poručujemo zajedno sa ovoga mjesta, sve ono što se desilo proteklih dana, nemio događaj između direktora Rite Gacko gospodina Šešlije i radnika, Dalibora Buca Topalovića da to ne ide u prilog instituciji koji vodi gospodin Šešlija, a sa druge strane ne ide u prilog nekim civilizacijskim tokovima u kojima živimo.

Pozivam gospodina direktora na javno izvinjenje, na taj način bi se izbrisala jedna velika mrlja iz svega što se desilo prethodnih dana .

ISTOK

CATEGORIES
Share This

COMMENTS