Fotografisanje dama na Borici odgođeno za 26. decembar

Fotografisanje dama na Borici odgođeno za 26. decembar

Fotografisanje dama na konjima u organizaciji Konjičkog kluba “Lenkoran” iz Rogatice koji je najavljeno za subotu  odgođeno je zbog najavljenih vremenskih neprilika naveli su organizatori.

Da podsjetimo, ovaj lijep i neobičan poklon, pred novogodišnje praznike, pripadnicama ljepšeg pola pripremila je predsjednica Konjičkog kluba “Lenkoran” iz Rogatice Sandra Erić.

Prema njenim riječima ideja je da se promoviše ljepota naših žena i boričkog kraja, nekad poznate turističke destinacije, te pobudi interes javnosti za očuvanje plemenitih životinja sa nekadašnje ergele “Borike”. Usput, dame će da se dobro zabave i dobiju lijepu uspomenu pred kraj 2021. godine, koja se sprema da zakorači u 2022.

Pored Rogatičanki svoje interesovanje već je iskazalo nekoliko djevojaka iz cijele regije, sa Pala, Sokoca, Han Pijeska i Foče.

Sa druge strane objektiva biće fotografi iz ovih gradova, ali i poznati fotograf iz Srbije Miloš Karaklić.

Na ovaj način zagarantovan je kvalitet fotografija-uspomena. Ovaj rijedak, neobičan i lijep događaj biće zabilježen i kamerama BN televizije.

Prema riječima organizatora bilo bi im zadovoljstvo da se na ovaj prednovogodišnji hepening, pored djevojaka, odazovu i dame svih godina.

Sa ponosom ističu da će fotografisanju prisustvovati i Dragana Kosorić Rudović, poznata ljepotica sa Han Pijeska, koja je svoju krasotu zadržala i u… pa nije pristojno damama spominjati godine, jer je svaka žena uvijek u najboljim godinama, ali za Draganu Han Pijeskom kruži priča da ljepša nije koračala ovim gradićem u posljednjih pola vijeka.

Zainteresovane pripadnice ljepšeg pola iz svih krajeva Republike Srpske mogu se prijaviti predsjednici KK “Lenkoran” Sandri Erić na broj telefona 065-682-299.

ISTOK

CATEGORIES
Share This