SDS Foča: Podjelom paketića čestitali praznike najmlađim sugrađanima

SDS Foča: Podjelom paketića čestitali praznike najmlađim sugrađanima

Dječiji osmijeh i dječija radost su neprocjenjive vrijednosti i daju nam zadatak da nastavimo raditi kako bi stvorili bolje uslove za njihovo odrastanje u Foči i Republici Srpskoj, istaknuto je na sinoćnoj dodjeli novogodišnjih paketića koju je organizovala Opštinska organizacija Srpske demokratske stranke u Foči, za djecu članova i simpatizera.

Poklonima i praznicima najviše se raduju najmlađi. U druženju sa Deda Mrazom nisu krili svoje emocije ali ni želje. Pred Deda Mrazom recitovali su novogodišnje pjesmice, a uz igru i ples ispratili su 2021.godinu.

Opštinska organizacija Srpske demokratske stranke u Foči podjelom 70 poklon paketića za djecu svojih članova i simpatizera željela je da malim znakom pažnje uveliča novogodišnje i božićne praznike, rekao je predsjednik Mladih OO SDS Foča i odbornik lokalnog parlamenta Dušan Bodiroga. „Odlučili smo da na ovaj način uveličamo proslavu praznika našim najmlađim sugrađanima, djeci članova i simpatizera Srpske demokratske stranke. Želimo njima i njihovim roditeljima puno zdravlja i sreće. Poželjeli smo djeci da slušaju svoje roditelje, te da čuvaju svoju tradiciju i običaje i to će biti garant našeg opstanka ovde“, rekao je Bodiroga.

Igra, ples, muzika i recitacije najmlađih najljepši su način da se uđe u novu godinu, rekli su u Opštinskoj organizaciji SDS Foča.

Radio Foča

CATEGORIES
Share This