Drinić reagovao na izjavu potpredsjednika Skupštine grada: Čudićevo bahaćenje za rubriku “vjerovali ili ne”

Drinić reagovao na izjavu potpredsjednika Skupštine grada: Čudićevo bahaćenje za rubriku “vjerovali ili ne”

Izjava potpredsjednika Skupštine grada Banjaluka Saše Čudića da ne može dobro voditi sjednicu “jer nema tonera u Gradskoj upravi, a nije mu dostavljena ni voda” je skandalozna i  sramotna, kao takva za rubriku “vjerovali ili ne”.

Rekao je to poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić.

Dodaje da se često pita dokle može da ide poigravanje s građanima i njihovim životima i bahaćenje skupštinske većine zajedno sa predstavnicima  republičke vlasti.

– Premijer Srpske kaže da narod može mjesec i po bez hrane i vode, a samoproglašena politička elita ne može ni da počne sjednicu bez vode. Kakvi su to paradoksi i jesu li se toliko odrodili od naroda pa zaboravljaju da primaju enormno velike plate i vode lagodan život dok su nam javne kuhinje pune.

Poslije više mjeseci nerada, sabotiranja  rebalansa budžeta i odbacivanja svih pozitivnih prijedloga gradonačelnika i Gradske uprave pokazuju sopstvenu nemoć – poručio je on.

Kako kaže, nije slučajno što ne mogu da se dogovore i izaberu predsjednika Skupštine grada.

– Njima su sve kočnice popustile u ostvarivanju ličnih interesa i bogaćenju, a pogled zamaglio. Žalosno, jer narod plaća cijenu – zaključio je Drinić.

CATEGORIES
Share This