Brojni građani Trebinja su svoju mladost provodili uglavnom u Domu mladih, mjestu koji je predviđeno za okupljanje mladih ljudi i mjesto koje bi trebalo da ima bogat kulturni sadržaj. Međutim, iz godine u godinu Javna ustanova Dom mladih Trebinje je sve u lošijem stanju, i omladina sve rijeđe posjećuje ovu ustanovu.

Kako su nam brojni građani rekli, razlog zbog koga ne dolaze u ovu ustanovu jeste taj što je sve zapuštano i neuredno. U protekle tri-četiri godine nisu uložili niti jednu marku, osim što su jednu trulu stolicu okačili na fasadu, koji ni oni sami ne znaju čemu služi.

„Napravili su ruglo ove ustanove! Dolazio sam redovno na razne manifestacije i u teretanu, ali uslovi su očajni. Toalet kao i čitav objekat je jako prljav, klime su u jako lošem stanju, niti zimi griju, niti ljeti hlade. Sav enterirjer je odavno dotrajao i trebao se davno promjeniti. Barem da počistite paučinu, kada već plaćate dvije čistačice.“ – napisao je naš čitalac, koji je poslao par fotografija koji pokazuje trenutno stanje u ovoj ustanovi.

Trebinje 24